Родителите

Тренировъчният процес се извършва в обновената зала на спортен комплекс Раковски, кв. Иван Вазов.

Залата е след основен ремонт, добре осветена и отоплена.
На разположение на децата също така са основно реновирани съблекални и бани с топла вода.

Към този момент ЦПВК - София има възможност да провежда тренировки само за момичета и девойки.
Основните възрастови групи които ще бъдат попълвани през сезон 2015 / 2016 са 10г, 11г, 12г и 13г.. Всички останали възрасти могат да се включат към тренировъчният процес и по преценка на треньорите могат да бъдат включени в представителните отбори.

Такси:
За осъществяване на пълноценен и качествен тренировъчен процес месечните посещения се заплащат ежемесечно в периода от 1 до 10 число.

Първите 5 тренировки са безплатни, в този период вие и вашето дете може да прецените условият предоставени от ЦПВК - София и дали волйболът е спортът с който вашето дете иска да се занимава, също така в този период нашите треньори ще преценят техническите и физически възможности на вашето дете и то ще бъде насочено към  подходящата за него група

При записване на детето е необходимо да се попълни индивидуална карта която може да бъде изтеглена от тук: Индивидуална карта

Екипировка:
Всички деца трениращи в CPVC-Volley следва да си закупят тренировъчен екип за сезона от клубът - 2бр. тениски и 1бр. клин.

Освен това родителите следва да осигурят следният екип за бъдат допуснати децата в залата: чисти маратонки или гуменки ( да не са използвани за ходене навън ), бели 3/4 чорапи, наколенки (по желание). Тъй като в залата е топло не е задължително да имат анцузи. Ако имате въпроси относно екипите нашите треньори с радост ще ви помогнат да изберете подходящите екипировка.

На децата участващи в представителните отбори ще бъдат раздадени екипи и анцузи на клубът за състезанията.

Актуална информация за графиците може до откриети на фейсбук страницата ни.

https://www.facebook.com/cpvcvolley/?ref=hl

Comments are closed.